fridaakaferide

-Love me, leave me!

God Jul

Kategori: Allmänt

Haha redan hemma, jag vet.. Saker blev inte riktigt som de var planerade.. Jag stack hem redan igårkväll, åkte hem med några av de släktingarna som inte skulle sova i stugan. Anyhow, here I am Kristianstad. Haha.

Julafton:
Vi gick upp vid 9tiden (fyfan)! Jag hade knappt sovit något, trots att jag räknade ner från 100 två gånger så kunde jag inte somna dagen innan.. Låg o hade huvudet fullt av en viss filur som vanligt :P
Iaf stack vi till stugan o va framme ungefär vid 12. Resten av släkten kom efter ett tag o vi kollade på Kalle Anka såååklart. Haha "ingen Jul utan Kalle".
Efter det käka vi julmat. Inget vidare gott om jag ska vara ärlig. Tog 1 ägg, 2 köttbullar, 2 prinskorvar och en macka. Smakade lite omelett också. Nää, nothing for me..
Tomten kom tidigt i år, antagligen för att min underbara lilla söta kusin Isak var jättetrött. Han är bara 1 år.. Han satt hos mig när tomten kom dit men märkte inte ens honom hahah. Han däckade fan nästan. Hans bror Kasper sprang runt o delade ut alla paket, den ungen har sjukt mkt energi asså hahah.
Jag fick jättemånga fina saker :) Jag fick en microvågsugn, mack-grill, elvisp, vattenkokare, salladsskål (lila), knivset, korkskruv (haha), TE (OMG SÅ GOTT DET LUKTAR, KAKTUS! <3) i en cool burk, te-sil, mascara, halsband (mot Traficking, den kampanjen, me like!), en kjol, två fina handblåsta skålar i lila, massa olika ljus och en tallrik att ha dem på, en bringare, presentkort och pengar. Jag är lycklig haha :P Var skitkul att få saker till lägenheten, det är ju nära nu =)
Bara 39 dagar kvar. Chiiiiilll!
När tomten stuckit vidare så käka vi gröt o godis o sånt. Jag o syrran lyssnade på Oasis nya album som hon fick i julklapp och diskuterade livet haha. Sen bestämde jag mig för o åka hem istället, var trött o pallade inte med stugan med eftersom vi inte fick göra något som kunde tänkas störa resten av släkten :S gud asså, mina kusiner springer runt o skriker o de tror att det faktum att jag o hannah vill spela Buzz (playstation) kan störa någon? Nää pallade inte tjafs. Sen det som var spiken i kistan var att alla började gnälla om lägenheten igen! Typ:
-Har du verkligen råd?
-Hur ska du göra med Silva?
-Du har ju ingen inkomst!!!!
- Noooo, det är näsby, dit kan du inte flytta, tänk på all kriminalitet.
SUCK på det . Hem åkte jag min själ. Fick skjuts av mormors syster o hennes man. Satt o snacka tatueringar med deras dotter Jehlena hela vägen hem typ haha. Hon har 4 =) Jag vill faktiskt bara ha 1 (A).. Men vetefan, vill vara 100% säker först.

Hade saknat min älskling lite, så jag träffade honom direkt när jag kom hem :) Mysigt och snurrigt hahah. Vi stack hem till mig med taxi eftersom bussarna inte gick bra, haha trodde vi iaf.. Taxin ströp min ekonomi lite men det fixar sig :P Vi hade kul hemma hos mig iallafall så det var lätt värt det haha. Vi drack cider och lagade chickenbits hahah. De som inte var svarta var jättegoda ;) Vi mös o drack o så i soffan ett tag men vi båda tålde mindre sprit än vi trodde hahaha :D Det slutade med tupplurer på konstiga ställen och till slut lyckades vi somna. Härlig kväll och dag för den delen!


Jaja idag har jag bara latat mig. Sov ganska länge, till 14.00 typ.. Silva va jätteduktig i natt, hon låg på samma ställe hela tiden. Hahah skräcken för min älskling hindrade henne från o röra på sig.

Käkade pizza för nån timme sen, Riffe var också här o tog nån slice. Nice nice men sen skulle han vidare så nu sitter jag här själv o halvkollar på Pirates of Carribean. Ska inte göra mycket mer ikväll vad jag vet.. Är själv hemma. Skönt som fan. Vetifan var pappa håller hus men ändå :D haha. Ska gå o ta en dusch nu tror jag min själ.. Hoppas på att min sötnos kommer hit senare (A) Men jag tror inte det idag. Kan dock alltid hoppas o är det något jag inte vet när jag slutar med så är det att hoppas!

Ha de bäst! Pussokram gott folk, see ya ;) I'm out mahahah.

YOU'RE SMOKING HOT BABY, KYSSAR PÅ DIG ;) <3