fridaakaferide

-Love me, leave me!

Klockan tickar

Kategori:

Tiden går så jävla snabbt. Jag kommer nog aldrig vänja mig vid det. Hur kan det redan ha gått över ett halvår sedan jag sist träffade pappa? Jag förstår faktiskt inte det. Jag och Rebel var vid graven häromdagen, och det var fint. Det kändes bättre än jag vågat hoppas på. Fridfullt. Rebel i mitt knä, värme <3
-Älskade pappa. Jag hoppas du hör mig när jag pratar med dig. Tycker om den tanken, att du inte är helt borta.
 
 
Ja.. jag har börjat plugga igen. Tredje gången gillt förhoppningsvis. Det får ta den tid det tar, känns iallafall lite bättre nu när jag inte tar studielån och istället jobbar ihop pengarna helt. Tufft, men skönare. Vill inte dra på mig mer lån än nödvändigt. På tal om jobb så är det dags imorgon igen, men det gör inget.  Jag trivs. Ibland kan det vara långtråkigt men för det mesta känner jag mig "hemma" där. Kan liksom bara mig själv, och jag vet att jag kan det jag ska kunna.
 
På lördag kommer Pillan, o vi ska först ha en tjejkväll som sedan övergår i fest hos Bes haha. Tror det kommer bli roligt, ser fram emot det! Får bara hoppas att jag hinner köpa något att ha på mig innan jag börjar jobba imorgon.
 
Nu ska jag läsa lite. Ha det fint, kram.
 
ILYRIF