fridaakaferide

-Love me, leave me!

Utkast: Shooodeluja. Söndag ...

Kategori: Allmänt

Shooodeluja. Söndag igen men lovet närmar sig så det är chill. Dessutom ska jag va ledig på fredag, för ihelgen bär det av till Lalandia haha. Min mormor fyller 60 s¨hon ville ha med min mammas familj o min morbrors dit =) haha jag gissar starkt på att hon tänkte på mina två kusiner som är 1 & 3 när hon valde just Lalandia men men. Det kan väl bli kul o umgås med släkten lite, kommer dock längta hem. Det kommer bli jobbigt att inte träffa älsklingen på så länge tycker jag =/ Får ladda mobilen så man kan ringa honom iallafall, för annars går det banne mig inte! :P

Helgen har varit händelserik jävlar i! Fest i fredags för Kujtim som fyllde 20 år i veckan. Det var jag, riffe, pillan, bes, jeton, kujtim och avdyl. Skoj faktiskt! Haha efter 12 nångång drog killarna in till stan o lämnade mig o pillan här själva. Vi satt o diskuterade livet, o rätt va det va så gick strömmen. hahah jag tackar Gud att Pillan höll mig sällskap för jag blev lite rädd (A) Det var mörkt o jag va alkoholiserad! Vad tror ni liksom?? Haha. Vi tände iallafall ljus o snart kom Riffe o Bes hem igen. Vi satt o snacka o så ett tag o till slut sa Riffe:
- Asså ni vet att strömmen inte kommer komma tillbaka förrän imorgon va? Ingen jobbar med det denna tiden.
3 sekunder senare..
STRÖMMEN KOM :D hahaha som vi skrattade.

Igår var det lite bakis-humör men jag o älsklingen pallrade oss hem till mamma o josef för ett besök. Det blev fika o snack :) Kul, länge sen man träffade dem faktiskt. Silva var också med, hon låg o mös på deras mysiga matta hela tiden typ.

Sen på kvällen så spelade vi spel, MED ANDRA ORD, heter det. Det var kul. Det var oftast jag o Pillan mot Bes o Riffe. Bäst så, för bröderna Jusufi är riktiga vinnar-skallar (säger man så?) hahah, det var kul iallafall..
Bes försökte förklara FITTJA för Pillan. Han sa typ "en förort utanför stockholm, som påminner om samma ord som det du kallar det du har mellan benen.."
Pillans gissningar: Underliv, vagina, organ (!?)
Tillslut sa Bes att detta ordet är typ det grövsta du kan kalla tjejens underliv. Pillan kopplade ändå inte så jag o baby fick poängen :P!

Sen spelade vi neger, president. Också skoj för jag vann en hel del =)

Idag händer inte mycket, en lat söndag bara o nu ska jag göra min sötnos sällskap så haaajdå. Puss

Kyssssar på dig din snokis <3