fridaakaferide

-Love me, leave me!

nanananna

Kategori: Allmänt

Alooo.. Party party ikväll. Arta, Eddy, Bes o Pillan är här. De spelar Singstar just nu o vi har haft det väldigt trevligt ikväll =) Vi har druckit litegranna o spelat singstar. Very funny. Vi köpte lite låtar också, jag köpte Gavin Degraw - I don't wanna be och Hinder - Lips of an angel =) Me love them songs haha.

Iallafall så har det varit ett underbart dygn. Jag har varit på IKEA med pappa =) Han var oerhört social idag o vi shoppade en hel del =) Jag köpte bland annat ett rött (!!) bord som Riffe hatar (xD) och en hylla som vi båda älskar :P Sen köpte jag en del småsaker också. En ny stekpanna o en massa tallrikar o sånt. Me love IKEA.

Det var väldigt trevligt på IKEA iallafall, jag fick min födelsedagspresent lite i förväg av pappa. Jag fick 1300 kr o jag handlade för 1301 kr xD Klockrent. Hahah.

Jag är fortfarande flummig och dessutom är jag hungrig som fan men det jag vill komma till är att jag inte pallar skriva mer för det tar fööööör lång tid för jag är sjukt seg just nu. Sååå see ya guys. Pussokram

Kyssar på rumpan Riftif <3