fridaakaferide

-Love me, leave me!

FAST VID DATAN

Kategori: Allmänt

Aloo gott folk. Gokväll på er! Eller morgon är nog mer passande. Har vänt ordentligt på dygnet. Sötnosen däremot ligger o nanar sen ett bra tag tillbaka. Känns dumt o gå o lägga mig dock för vi har besök som sitter o spelar ps3 xD Haha lol.

Idag har jag mest sovit o sen spelat en massa poker på facebook. Det gick helt okej, vann lite då o då. Igår däremot vann jag 200.000 :D Det va nice! Låtsas-pengar men ändå (A) Hahah annars hade jag varit o skrikit över vinsten någonstans där det är varmt!

Är lite sugen på mina muffins (CUPCAKES). Har bakat mjölkchoklad-cupcakes med choklad-frosting. Mmmmmm det låter gott va :D ? Haha. De är iallafall uppskattade av alla som kommer o hälsar på :P Jag är stolt :D

Har kollat maraton av The Vampire Diaries. Väldigt bra serie som det tyvärr bara har kommit ut 10 avsnitt av. Precis som resten av serierna jag följer så fortsätter denna i januari. Well well, det nya året är här snart och även så mina serier. På tal om nyår! Det ska ju bli kul =) Önskar dock att ekonomin i detta hushållet hade varit lite bättre så att vi hade kunnat fira så storartat som vi ville från början. Men men, får väl bara acceptera att det nog inte blir någon oxfilé. Nåt får vi hitta på!

Jag vill färga håret. Har värsta utväxten!! Usch ja. Ekonomin hindrar det också. VISST JA, forgot to told you about my christmas :) Den va perfekt. Firade hemma hos mamma med feta släkten o älsklingen. Det var jättemysigt o det verkar som att min kusin Kasper har börjat gilla Riffe. Very cute, han fick värsta bamsekramen när de sågs. Det fick inte ens jag.. Snyft :/:P haha. Sen åt vi gott o efter ett tag kom tomten (aka min morfar) med en MASSA paket. Jag fick lite allt möjligt.  Blev väldigt glad, speciellt för brödrosten, mina nya taklampor och en bok jag fick av syrran. Stephanie Meyer (författaren till Twilight-böckerna) har skrivit den, "Genom dina ögon" tror jag den hette. Ska se till o läsa den snart så får ni en rescension om den senare :P . Dessutom fick jag nya kuddar, en hårfön, duschdraperi med megastora nyckelpigor på haha o lite annat som jag just nu inte kan komma på. Jo, smink också! O pengar. Well well, nog om det.

Nu ska jag gå o se vad grabbarna håller på med. Har suttit vid datan hela kvällen, enough is enough. Pusshaj!

Kyssssar baby boo, du är så jävla söt när du sover! <3