fridaakaferide

-Love me, leave me!

Sing and dance!

Kategori:

Hejsan gott folk såhär mitt i natten.. :) 
 
Vardagen har börjat, sommaren är nära sitt slut och det är väl okej. Jag gillar faktiskt hösten, tycker det är så vackert när trädens löv ändrar färger och så. Det blir skönare för hundarna också, för fast att Silva är en riktig solare så är jag fan att hon ska smälla av så som hon flåsar när hon ligger i solen. 
 
Jag såg på Magic Mike XXL tidigare ikväll, den var.. bra. Hahah, ehm det var hett. Riktigt jävla hett hahaha, älskar killar som kan dansa! Att den dessutom var ganska rolig gjorde inte saken sämre :P
 
Jag är ledig hela helgen vilket känns lyxigt, men jag tror inte att jag kommer utnyttja det till något särskilt. Riffe jobbar och jag har än så länge inga andra planer men vi får se. Annars gillar jag ju faktiskt att bara sitta här hemma, vara allmänt tråkig, och läsa och titta på filmer ^^. Hade dock inte klagat på en utekväll snart!
 
Måste bara tipsa om en app, tror den heter Smule karaoke eller nåt sådant. Så jävla roligt haha, har fastnat helt! Man sjunger karaoke. Det kanske ni förstod av namnet... ^^. Man kan göra det själv, och man behöver inte lägga upp låtarna, men man kan även göra duetter med andra. Skitroligt!
 
Ha det bra! Kram
 
ILYRIF
Bild från Amsterdam. Kallt men underbart!