fridaakaferide

-Love me, leave me!

12 bullar i ugnen

Kategori: Allmänt

Something is burning strong between us... Makes it clear to see. I wanna grow old with you! Sitter och nynnar på den låten för fullt. Me like.

Idag var min sista sjuk-dag. Min lärare är sur på mig verkar det som men det tycker jag är fucked för jag var faktiskt sjuk :S Då fattar han väl att jag inte kan komma o gå i skogen? Nää fuck honom.

Idag har jag pluggat för fullt och nu de senaste timmarna har jag chillat lite för Riffe o hans vänner har spelat FIFA och väsnat haha :P Det var längesen lägenheten var så full av folk but I like it. Funderar starkt på att fixa en fest nu när jag fyller 20 (om 2 veckor nu ;) ). Mohaha det hade varit så jävla kul! Fast då vill jag att en massa folk ska komma, inte bara dem man träffar dagligen. Det lät kanske lite fel, för självklart vill jag att alla dem också ska komma men jag menar att det hade vatt kul att festa med lite nytt folk också :D Kanske bjuder några av mina nya classmates :D haha.

Jag har just nu lite bullar i ugnen haha. Bes tyckte det lät roligt. Efter det beslöt jag mig för att vänta lite för att fråga om de också vill ha några, för det kändes väldigt hemskt att fråga om de vill käka det. Ja, jag är ganska trött in case you noticed. Är lite rädd att jag inte kommer kunna somna dock för jag har sovit så jävla mycket de senaste dagarna.

Imorgon efter skolan ska jag träffa Josefine, Josefin o Cecilia och ta en fika. Det ska bli skoj =) Var sjukt längesen vi sågs nu.

Ihelgen vill jag ut! Antagligen blir det med Riffe. Hade varit kul om Bes o Pillan också hakade på. Får se! Ska iallafall bli jävligt kul för jag o älsklingen har inte varit ute på år och dar (bokstavligen).

Ska gå o kika ugnen nu. Seeeya.

Kyssar på rumpan RIF, simply cuz you've got the sexiest one in the whole world ;)

Btw, det blir uppkörning snart ;) Ska bara fixa lite med teorin o sen bokar vi! Wish me luck.