fridaakaferide

-Love me, leave me!

Svammel

Kategori:

Hej hej. Sitter i skolan, det är slutexamination på denna kursen idag. Så i förmiddags satt vi i grupper och diskuterade ett patientfall, och vi ska träffas igen kl 14. Har haft "lunch" sen kl 12. Antar att jag hade kunnat sticka hem, men pallar inte. Blir tyvärr lätt att jag fastnar där då, och detta måste jag ha klart. Efter skolan så ska jag till praktiken för mitt sista pass där. Skulle egentligen haft det igår men jag var sjukt trött igårmorse så jag mejlade läraren och sa att jag hade migrän ^^ Liten vit lögn, men jag hade fan knappt kunnat köra bil till sjukhuset alltså. När jag väl somnade om igen, 10 minuter senare, så sov jag till 13.00 haha. I needed sleep I guess. Men ja.. Hade ju varit jävligt skönt att ha haft praktiken också klar redan, men det ska nog gå bra ikväll också. Kommer däcka kraftigt när jag kommer hem men det är bara bra för imorgon ska jag jobba på Larmcentralen 7-15. Shit, det var längesen jag var där nu. Hade några pass inplanerade under månaden men jag blev sjukskriven så jag har inte varit där på iallafall 5 veckor. Får se ifall det fortfarande sitter i :P
 
Nej gott folk. Vädret är fint. Jag käkade utomhus idag. Mysigt. Blåser lite men det är helt okej. I förgår var vi och flyttade allt i pappas lägenhet. Allt. Det mesta ligger i min källare nu. Jag ville rensa medans vi packade, för det känns meningslöst att spara gamla sletna lakan och sådant men det är svårt att slänga saker så det blev som så att vi packade ner nästan allt. Vi får ta någon dag snart och slänga lite, men ja.. På ett sätt vet jag att pappa inte hade tagit illa upp för att vi slänger massa sladdar, konserver, strumpor och sådant, men det var ju pappas saker. Det känns lite som att man slänger honom. Och det är dumt, det vet jag. Aja.. Får se hur det blir. Jag har iallafall fått sekretären han hade i sovrummet, och den tänker jag använda som skrivbord. Den är över 20 år gammal. Ska måla den vit. Det blir nog fint. 
 
Usch vad jag rabblar. Jag är uttråkad, så förlåt om jag tråkar ut er också. Jag vill bara att tiden ska gå, så att jag kan göra klart plugget, sticka och göra sista passet på praktiken och sen HEM. Älskade hem. Mysa lite med vovvarna, titta på något avsnitt av en serie (blir nog Greys eller Vampire Diaries) och sen sova. Imorgon börjar cirkusen om, efter jobbet ska vi till mormor som fyller 65 för att fira henne, och därefter ska vi till Bes inflyttningsfest. Usch, blir trött bara jag tänker på alla måsten som ska hinnas med ihelgen. En hel del roliga grejor också tackolov. Nej, nu ska jag ta o hålla käften (fingrarna). Ha de bra, kram.
 
ILYRIF