fridaakaferide

-Love me, leave me!

Rebel har getrycket

Kategori: Allmänt

Hej!

Helgen har varit sådär, i fredags fick jag nåt jävla virus i mig o lyckades få feber o grejer så jag fick ställa in planerna med tjejerna vilket var tråkigt för jag såg fram emot att träffa dem. I lördags hade febern gått över så jag o Riffe stack hem till Bes o Pillan o käkade mat o chokladbollar :P Dessutom släckte vi ner hela lägenheten o spelade kort under Earth Hour :P Mysigt faktiskt! Dessutom vann jag ;) Hihi.

Igår kom frida hit o det va väldigt kul för det va evigheter sen vi träffades någon längre stund.. Det blev en massa snack o så rökte vi vattenpipa. Roligt som fan, o jag hoppas vi kan göra om det snart igen!

Idag skulle jag köra hos körskolan men det ställdes in för någons lärare hade blivit sjuk o hon tjejen skulle varmköra inför hennes uppkörning så hon fick min tid.. Detta fick jag dock inte reda på förrän jag va där, så det blev en massa ursäkter, fast det gjorde mig inget.. Förstår ju att det är viktigare för henne! Dessutom fick jag en gratis körlektion som ett förlåt :D Wiiie haha. Det är ju 430 kr så det är inte alls helt fel!

Jag ska laga mat idag men jag vet inte riktigt vad.. Det blir nog antingen pizza eller taccos.. Det väger mest åt det sistnämnda just nu but we'll see..

Ska gå o vila nu :D Är helt trött av nån anledning haha. Ha de bra pussokram

Kyssar RJ, älskar dig för alltid! <3