fridaakaferide

-Love me, leave me!

Sommartider

Kategori:

Hej hej :) Sitter här och lyssnar på Gyllene Tider och bara njuter av sommarkänslorna. Satt ute en lång stund ikväll med Riffe och bara njöt av vädret och våra nya utemöbler haha. Rebel har paxat en stol han också, som duger när han inte får komma upp i mitt eller Riffes knä såklart ^^.
 
Skolan är strax slut, vilket är skönt. Jobbet börjar ordentligt ihelgen, därefter jobbar jag 100% fram till semestern. Jag tog 3 veckor i sommar, och det känns helt rätt. 53 dagar kvar sen åker jag, Hannah, mamma & Josef till Rhodos. Jag har inte varit där förut så det ska bli riktigt kul. Jag kommer hem en vecka senare, och dagen efter åker jag och Riffe till Spanien. Känns riktigt jävla lyxigt och jag klagar verkligen inte haha. Är lite nojjig att något ska gå fel så att jag missar flyget till Spanien bara, men tror nog det ska gå bra. Har 14 timmar mellan flygen så i värsta fall åker jag helt enkelt inte hem där emellan.
 
Hotellet på Rhodos :)
 
Torremolinos med Riffe :D
 
Japp.. I'm a lucky girl. Ska bli så jävla kul! Ska bo tillsammans med syrran på Rhodos, och jag tänker mig att det blir minst lika bra som förra året på Kreta. Vi hade riktigt roligt, låste ute oss på balkongen, kröp på alla fyra i duschen, satt o snackade skit kvällarna långa.. Gå ut o käka med mamma och Josef, ligga på stranden hela dagarna och bada i vågorna, dricka drinkar och bara njuta. Mm underbart! Och sen Spanien med älsklingen. Det blir väl liknande resmål egentligen men med Riffe lär vi gå ut och undersöka staden mer, shoppa lite, o han föredrar poolen framför havet (av någon underlig anledning jag nog aldrig kommer förstå) så där lär väl bli mer poolhäng. I Spanien har vi all inclusive så en massa öl och annat gott skulle jag tro.. Hahah fyfan jag kommer inte våga väga mig väl tillbaka i Sverige igen. 
 
Ja.. Jag längtar! Men innan dess är det ju sommar i Sverige som ska försöka avnjutas trots en massa jobb. På midsommar ska vi köra en repris på förra året med underbara vänner. Sen har vi inget annat direkt inplanerat. Hade gärna tagit en tur till Ullared och shoppat lite, får se om vi kan klämma in det med. Det är snart dags för återbesök hos veterinären med Rebel så håll tummarna för vår lilla trefoting <3. Är alltid nervös innan, men ja.. Han verkar må bra så får gå på det tills vi vet :) 
 
Mycket på gång just nu. Inget jag direkt kan påverka, men hoppas kan man ju alltid. Och hade man inte hoppats hade det varit lite lönlöst. Det ska nog gå bra. Det måste gå bra helt enkelt. 
 
Ha det fint! Kram :)
 
ILYRIF