fridaakaferide

-Love me, leave me!

Inget nytt förutom året

Kategori:

Nytt år, nya möjligheter. Det är väl så man säger? Nåja, livet har inte förändrats mycket för min del sedan 2015. Jag försöker fortfarande skrapa ihop poängen i skolan så att jag någon gång i framtiden kan ta examen, och annars jobbar jag.
 
Nyår var lite av en bummer. Hade faktiskt inte så roligt för en gångs skull, kanske för att jag jämförde med förra nyår då vi firade hela gänget och jag hade en sjukt bra kväll. I år var vi hos Riffes farbror. Maten blev försenad, vi åt väl vid 22 och sen fick jag ont i magen och gick hem efter tolvslaget. Ja.. Jag har haft roligare nyår xD. Men ingen större fara, så blir det ibland bara. Man sätter väl lite mycket press på en kväll också, att den ska bli perfekt, gör sig iordning i timmar och sen om det då inte blir så roligt så känns det hela ganska onödigt. Jag satt uppe större delen av natten med hundarna och det var riktigt skönt. Vi tittade på fyrverkerier och mös. Kändes vuxet att sitta hemma nykter och själv.
 
Usch vad jag längtar till våren och sommaren. Lite sol och värme hade inte alls suttit fel. Vill kunna vara ute hela kvällarna och bara njuta av livet. Grilla och sola. Underbart. En bit kvar tills dess dock ^^. 
 
Jag hatar när vården inte fungerar. I vanliga fall har jag något lite större förståelse för att saker tar tid och att om ens ärende inte är akut så är det andra saker som är viktigare. Men när folk helt enkelt inte sköter sitt jobb, och inte heller håller vad de lovar så är det jävligt frustrerande. Att om man inte själv kan ligga på och om man inte själv har lite kunskap om hur det ska gå till så kan de köra med en hur de än vill. Bläää. 
 
Nu ska jag titta på film. Ovanligt värre. Not. Ha de bra, kram.
 
ILYRIF