fridaakaferide

-Love me, leave me!

Våren är här

Kategori:

Hej hej!
 
Tiden går snabbt, särskilt nu på våren tycker jag. Kanske för att man längtar så till sommaren, så man tar sig inte riktigt tid att leva i nuet. Aja, nu ska jag inte gå och bli poetisk eller något, men så känns det i alla fall.
Skolan går bra. Och det är så jävla skönt att kunna säga det och mena det. Jag har ju en tendens att fucka up och strunta i skolan totalt av någon anledning som jag inte ens själv känner till, så det är underbart att jag än så länge har skött mig och gjort precis allt jag ska. Back on track ^^ ;)
 
Jag saknar Silva. Det känns fortfarande tomt utan henne, och jag saknar alla hennes små egenheter. Låg nyss och tänkte på hennes mysiga tassar, med alldeles ljusblond päls på undersidan. 
 
Ihelgen ska jag jobba, 2 nätter och sen kväll på söndag. Det är lite drygt, kommer ju inte kunna hitta på något annat förutom att sova typ men pengarna är nice så vad gör man inte liksom. Nu när jag lägger mest fokus på skolan dessutom så har jag dragit ner lite på antalet pass jag bokar upp mig på och då räknas varje slant :) 
 
Ja.. jag längtar som sagt till sommaren. Jag vill ha sol och värme, och kunna gå ut utan jacka. Kvällspromenader i varmt sommarregn och en frappe på uteplatsen. Mmm... Hahah. Får se hur det blir med semester och så i år, varken jag eller Riffe har fått besked än så vi kan ju inte direkt boka något. Men drömma går ju så länge i varje fall :P
 
Nej nu ska jag ta en cigg och få ångest över att jag ska sluta snart. Har skjutit upp det för länge, det är dags.. Men ja, hade nog varit lättare om jag slutat i vintras för nu är det ju så där extra gott när solen tittar fram ^^. 
 
Ha de! Kram
 
ILYRIF