fridaakaferide

-Love me, leave me!

Freitag, o det gillar vi!

Kategori: Allmänt

Mår lite kasst idag + att jag är sämst på att vakna överhuvudtaget. Blev ingen skola idag, inte så bra för jag hade velat göra övningstalet trots allt.. Skrev ju det så det va lite jobbigt att jag inte gjorde det men vaknade helt kallsvettig o grejer så nää det va nog inte så lämpligt.

Sitter just nu hemma hos pappa. Han är o hämtar mat på Linje o Hannah kommer närsomhelst. Chill chill, gratis är gott :D haha.

Detta blir 3:e dagen i rad jag äter hämt-mat. Gott men inte alltför billigt :P eller jo idag kostar det ju mig inget men de två andra gångerna! Känner dock att min ekonomi ligger på plus asså.. O det gillar vi!

Ikväll ska jag o Riffe nog sitta hemma o glo på film o förhoppningsvis käka Banana Splitt :P Nice! Ska bara gå o handla först .. Har inte vatt på Willys denna veckan för pappas bil är isönder o jag brukar åka med honom dit. Får la bli Netto ett tag framöver asså. Gillar inte riktigt den affären dock men men. Arta kanske också kommer ikväll =) Hade varit kul.

Nåååväl.. Pappa o Hannah segar som fan asså o jag är riktigt hungrig =/ Ska kolla lite på tv nu så ha de bra o vi hörs pusshaj.

KYSSAR PÅ DIG, DU MED VÄRLDENS HETASTE RÖST haha :P <3 (K)