fridaakaferide

-Love me, leave me!

Trött

Kategori: Allmänt

Hej hej. Sitter och diskuterar bloggande med Riffe. Han menar att det är barnsligt medan jag tycker det är terapeutiskt. Well well, I'm not going anywhere och det är inte precis som att jag försöker få honom att börja blogga (igen). Yes that's right all yall, han gjorde det faktiskt en gång i tiden :P Det höll inte särskilt länge dock haha. If u wanna check it out, riiffee.blogg.se . Varnar er för att det finns extremt lite att läsa och obefintligt med uppdateringar :P

Var inte i skolan idag pga huvudvärk & sömnbrist och jag vetifan om jag ska dit imorgon för både jag och Riffe går från 9-16. Han vill inte fråga om att få gå lite tidigare så då måste jag väl skippa det trots att det är ganska viktiga föreläsningar. Aja det löser väl sig på något sätt.

Ska gå och lägga mig igen. Riffe ska tydligen till stan igen nu och jag pallar inte få huvudvärk igen (hundarna blir galna när han går), alltså tänker jag förhindra detta med sömn. Ha de!


Dagens bild är på min kära Silva i Riffes fula mössa hahah sorry baby men jag har börjat hata den mössan för du har ALLTID på dig den. Längtar tills det blir vår och jag kan kasta den ^^ :P Älskar dig! ;) Btw, visst är hon söt?