fridaakaferide

-Love me, leave me!

25!

Kategori:

Hej hopp =) Jag är nu 25 år gammal. Hur vuxet låter inte det? Hahah, jag har hängt upp mig lite på siffrorna faktiskt.. Tror det är för att när jag var yngre och hörde att någon var 25 så var det "en riktig vuxen". Aja, då får jag la vara det då :P Inte mycket att göra åt saken!
 
Min födelsedag var perfekt! Jag vaknade av att Riffe kom med en frukostbricka med min favoritfrukost, ett ljus och 2 stora kakor. Jag har ingen aning hur mycket han tror att jag kan få ner egentligen men ja.. Kakorna ligger i köket och håller sig nog ett tag till förhoppningsvis :P Jag fick även ett armband jag har tittat på ett tag och jag älskar det! Bästa av allt kanske dock var blommorna! Jag har tjatat i en evighet på honom om att jag aldrig får blommor så nu slog han till på en jättefin bukett! På kvällen kom mamma, Josef, mormor & morfar förbi och vi åt smörgåstårta och därefter vanlig tårta. Mm.. Blev en hel del över så kommer leva på det nu ett tag tänkte jag xD Det var mysigt att ha dem alla här, vi käkade och snackade en massa. Morfar blev bästis med Rebel som knappt lämnade hans sida :D
 
 
 
Med vännerna firade jag i lördags, hade fest med fantasy/cosplay-tema och blev så jävla glad att alla verkligen hade ansträngt sig och klätt ut sig. Jag tvingade alla att rösta på deras favorit och Bes (Gandalf) vann. Vi körde även "Så ska det låta" i vanlig ordning, och ja.. Jag hade skitkul. Ehm, kan ha blivit lite mycket att dricka dock. Sara hade med sig en hallon/lakritslikör och hällde upp massa shotar. Tydligen ska man ta två åt gången när man fyller år, och vi körde detta i två omgångar inom loppet av 5 minuter typ. "Man fyller bara 25 en gång" fick jag höra. Ja.. Jag var inte nykter. Alls. Hahah, men toppenkväll helt enkelt! Älskar mina fina vänner :)
 
Jag som Khaleesi :P Satte vingar på Rebel så han var min drake :'D
Riffe var Iron Man :P Vi gjorde välkomstdrinkar, en röd (Health) och en blå (Mana) haha. Skitgoda!
 
 
Jag har fått massa fina presenter, bland annat presentkort på guldsmed  (köpte en Pandora-berlock idag hihi), presentkort på bio, Make Up Store och på Panduro. Fick en piñata med massa godis i, som jag släppte ut mina aggressioner på med hjälp av ett brännbollsträ (fattar inte att John och Riffe vågade hålla i den samtidigt, hade jag aldrig gjort haha), ett supergott duschtvål, nagellack, pengar, en stor fejkväxt och en symaskin! Åh vad här ska sys :D Mamma tyckte det var en tråkig sak att önska sig när man fyller 25 men jag är överlycklig haha, planerar redan en hemmagjord halloween-kostym till en kompis fest i slutet av månaden. 
 
Nej.. Så 25 alltså. Helt okej ändå :P Har förresten bokat en resa till min fina syster som är i England, ska dit i mitten av november och längtar för fullt. Ska bli så jävla kul och jag saknar henne! Ha de bäst alla, kram.
 
ILYRIF