fridaakaferide

-Love me, leave me!

Riktigt bra dag :)! I feel good na na nanana na!

Kategori: Allmänt

Sitter o ska strax gå o lägga mig. Dagen har varit jätterolig! Vi har äntligen gått i plus efter valparna, när det gäller pengar alltså. Såå, idag åkte jag, Riffe o Eddy in till stan o shoppade lite :) Jag fyndade en skitfin klänning från H&M som bara kostade 100 kr! Dessutom köpte jag en liten jullykta, julstjärnor (blommorna, pappa trodde jag menade lamporna, så därför känner jag att jag behöver förklara mig) och krukor till dem. Javisst ja, jag köpte en ny kökshandduk också.. Med pepparkakor på :D Haha har fått in värsta jullängtan nu!

Nåväl, så dagen har varit jätteskoj. Vi käkade på MC Donalds o sen åkte vi hem. Ikväll har Pillan också varit här, vi smälte choklad i vår choklad.. Ja vad ska man kalla det, fontän är helt fel! Men vår choklad-sak. Sen doppa vi lite olika godsaker där i o bara mumsade :P Nice!

Imorgon måste vi städa lite till i den förra lägenheten. Den är nästan klar, men vi har lite kvar. De som flyttar in där efter oss ska liksom få den imorgon. Vi känner dem lite halvt då de ska köpa Nitro (numera kallad Diaz). Så vi lät dem få den i förväg.

Dessutom ska jag in till stan o ta en fika med födelsedagsbarnet Josefine (kallar man det fortfarande barn när man är 19??). Det ska bli mysigt o kul! Förhoppningsvis hinner hon inom vår lägenhet också, så hon kan se Rebel o själva lägenheten :P

NU ska jag sova så det så! Ha de bäst. KRAM!

Kysssar Riffe, tack för en ännu underbar dag.