fridaakaferide

-Love me, leave me!

Själv

Kategori:

Det är så mörkt och alla sover, även vovvarna. Rebel skrämde mig nyss då han började springa för fullt här i soffan, antar att han drömde att han busade med Silva eller något ❤
 
Jag har haft en riktig slappedag. Inte fått något gjort alls, förutom en maskin disk, men tror inte jag ska skryta direkt med tanke på att jag har varit hemma hela dagen. Om 4 veckor är vi i Amsterdam. Häftigt, ska bli så kul och jag tänker på det ofta. Har velat åka dit i en evighet så är glad att vi äntligen ska göra det. 
 
Rebel hade återbesök hos veterinären häromveckan och han röntgades för att kolla lungorna. INGA metastaser!! Så jävla härligt, jag blev överlycklig så klart. Min lilla pojke.. Vi har varit oroliga eftersom han hostar en del om nätterna men det visade sig vara syra uppstötningar så han har fått medicin för det haha, man tänker ju alltid det värsta så klart. Medicinen verkar fungera ganska bra, har blivit mycket bättre redan! :)
 
Det känns så konstigt att sitta här själv fast att vi är fyra i soffan. Det är nästan lättare om Riffe inte är hemma, eller om han sitter vid datan, än när alla sover. För jag kan ju inte väcka honom för att jag tänker på jobbiga saker, men när han är vaken så är det en trygghet i sig att han finns där om jag hade velat prata. Oftast gör jag dock inte det.. Jag har svårt för att prata när jag verkligen hade behövt det. Vänder mig inombords istället. 
 
Ha det fint, kram 
 
ILYRIF ❤