fridaakaferide

-Love me, leave me!

Fun day

Kategori: Allmänt

Aloo! Det har varit en jättekul men lång dag. Jag hade 2 lektioner idag, på österräng båda två. Lite drygt för det finns ju inget o hitta på där borta på lunchen men jag tog tillfället i akt att få lite sol för det har faktiskt varit härligt väder idag. Så efter en förvirrande matte d-lektion och en ganska underhållande biologilektion stack jag hem snabbt som in i attan för jag o Riffe skulle in till stan :D Fick pengar idag :P Shuuum najs.

Vi hittade faktiskt en del, baby köpte en skjorta, en tröja och 3 par kalsonger och jag köpte hårinpackning, ljusstakar, ett linne och två par leggings. Jag skulle ha köpt en stickad tröja också men jag beslöt mig för att vänta lite. När jag gick tillbaka 1 timme senare var den slutsåld :S Stackars mig! Kommer dock kaaanske köpa den i grönt, gillade verkligen den.

Efter shoppingen blev det smörgåstårta :D Yummie. Vi åt det hemma, för hundarna blir galna om de får vara själva för länge. Så här satt vi í halvmörkret o åt gott, medan strömmen gick hela tiden. Skumt!

Imorgon blir det film på engelskan o sen biologi igen. Inte så dumt. Ska ut med Rebel nu innan han river stället, jävla ryck har han. Pussokram

Kyssar baby boo I love you! <3