fridaakaferide

-Love me, leave me!

Äntligen höst

Kategori:

Jag är så lässugen nu när det äntligen börjar bli lite höstruskigt ute. Det är något speciellt med att sitta med en bra bok när det blåser och är mörkt ute. Letar varje dag efter någon bok att läsa men hittar ingen som verkar sådär fantasiskt bra. Läste nyss "Fortune Hunter" men den var bara okej. Jag vill bli blown away haha. Ibland önskar jag att man kunde radera sina favoritböcker ur minnet och få läsa dem på nytt igen.
 
Illamåendet har blivit bättre, om än inte helt borta än. Vågar nästan inte skriva det för sist när jag skröt till en kollega om att det verkar ha gått över fick jag springa från skrivbordet 3 gånger på ett pass.. Inte världens roligaste natt. Men det går åt rätt håll iallafall! Om en halvtimme går jag in i vecka 17, och om 3 veckor är det dags för ultraljud. Är så nyfiken på vad det är som gömmer sig där inne. Jag förstår folk som väljer att inte ta reda på om det är en flicka/pojke förrän förlossningen men vi är alldeles för nyfikna för det. Tror nog vi hittar massa andra saker att bli överraskade av ändå hahah. Hoppas den lill* samarbetar bara, tradigt om det inte går att se!
 
Ihelgen fyllde Rebel 7 år! Är så himla tacksam och glad över honom. Min fina lilla pojke som fortfarande beter sig som en valp emellanåt... Man märker inte att han blir äldre helt enkelt ^^. Jag tog med honom till djuraffären och skulle låta honom "välja" en leksak, men han sniffade på varenda en så jag valde till slut en anka åt honom. På väg till kassan tar han tag i en stor jävla påse med hundben och drar med den.. Ehm, antar att han hade föredragit den men det fick bli ankan och köttbullar hemma sen istället :P 
 
Promenad vid Lillö ihelgen <3
 
Ha det fint alla! Kram
 
ILYRIF