fridaakaferide

-Love me, leave me!

Mätt o matt hela dagen lång.

Kategori: Allmänt

Jag är mätt! Har käkat hela dagen känns det som. Var o handlade idag o jag bestämde mig för att göra en jättegod pastasås som Josef brukade laga när jag bodde hemma. Den innehåller bland annat 5 dl creme fraich och 5 dl matlagningsgrädde, så jag tror ni förstår hur jävla mäktig o fet den är. GOD som fan dock :D Med vitlök o bacon o allt möjligt gott. Mums, blir nästan sugen på mer, men NEJ! Jag har ätit hela dagen som sagt o jag mår fortfarande illa. Jobbigt!

Imorgon ska jag ut med syrran o hennes kompis =) Det ska bli kul, va ganska längesen jag var ute. Har egentligen inte råd, men hon pröjsar en del för mig så (A). Thank u sis. Aja, det ska bli kul! Arta o Pillan kanske också kommer, I hope so. Sen blir det Jelzin o skratt hela natten lång haha lol.

Jag funderar på att gå o lägga mig snart, har inget att göra o jag är lite trött så why not. Just nu har vi tvn påslagen o Seinfeldt visas. Fyfan för det programmet, så jävla drygt. Alltså, när man har det programmet igång, då finns det jävlar i inget att kolla på! Nåväl. Borde gå o lägga mig som sagt. Ska nog gå o kramas lite med Riffe först dock om han låter mig komma i närheten med min härliga vitlök-andis. Hahah usch det är inte härligt! Ha de bra gott folk, pussokram.

Kyssar baby boo, du är bäst! Jag älskar dig.