fridaakaferide

-Love me, leave me!

Dagen som gått

Kategori: Allmänt

Härlig dag! Värmen är ju otrolig, jag menar, det är slutet av september! Riktigt underbart. Ihelgen blir det nog sista grillningen för året, måste ju passa på :)

Imorgon ska jag möta en tjej om böckerna jag ska sälja. Förra gången dissade köparen mig, lite bull. Nu lade jag upp en ny annons och fick en massa svar så imorgon gäller det. Nu får vi hoppas hon dyker upp! Gör hon inte det så vetifan asså.. Han killen som aldrig kom, mejlade mig och sa att han gjort av med mitt nummer :S Det roliga är att jag lade det i annonsen, så det hade ju inte varit alltför svårt att kolla upp det! Nej fy fan vad jag babblar om ointressanta grejer xD Sorry!

Someone told me to forget you, but how could I forget someone that made me, made me love and made me smile?

Riffe Riffe Riffe. Du förvånar mig fortfarande ibland. Saker du gör, som värmer mig inifrån och ut. Jag älskar dig och nu har jag haft nöjet av dig vid min sida i över 2,5 år. Galet! Men bra ;) Jag älskar dig baby! <3

Jag känner mig handikappad utan cykel. Måste fixa en! Den förra tog ABK för mig, tyckte tydligen att den såg ut som skrot.. Can't really blame them.

Sitter och kollar lite klipp på youtube, och ni vet hur det är, man klickar sig vidare o så. Kom i alla fall in på ett klipp med två tjejer som tävlade i vem vill bli miljonär och får frågan "I vilket landskap ligger Malmö och Kristianstad?" OMG.. Det tog dem cirka 5 minuter att svara, och de var inte alls säkra :S ILLA Sverige illa..

Nej nu ska jag kolla runt lite mer. Ha de gött! Sov fint. Snart är det helg =)

ILYRIF