fridaakaferide

-Love me, leave me!

Ambivalent

Kategori:

Hade en hemsk dröm i natt. Drömde om då pappa dog, att senare den veckan så dog både mamma och Josef också. Kvar var jag, utan föräldrar. Grät mig igenom hela drömmen men vaknade inte. Usch, vissa drömmar vägrar lämna en när man vaknar. 
 
Jag vet inte riktigt vad jag sysslar med.. Jag hade kunnat vara klar som sjuksköterska nu, men jag har ju missat mycket eftersom jag alltid prioriterat jobbet först. Nu ska vi byta chef och jag funderar på om det är dags för mig att ta tag i mitt liv kanske.. Jag vill ju jobba kvar, men det är mycket förändringar på gång med schemat och så, så jag vet inte riktigt, kanske dags att gå vidare? Fick ett kontrakt på januari-augusti häromdagen men har inte skrivit på än. Men jo, jag ska nog göra det för det är skönt att ha sommarjobb avklarat redan. Ja, som ni märker vet jag inte riktigt vad jag vill just nu.
 
Fick en liten kurvboll skickad mot oss häromdagen men det ska nog gå bra det också. Blir lite annorlunda, men det fungerar säkert. Det gör mig nervös bara. Allt blir så verkligt och det var ju inte riktigt såhär man hade tänkt sig det, men det är okej. Skönt att veta också.
 
Om man ska försöka vara lite positiv istället så var jag i Leeds för två helger sedan och det var skitkul! Hälsade på Hannah som pluggar där, och det var min första resa till England. Redan på flygplatsen i Manchester flinade jag som en liten unge när jag hörde deras uttalade engelska dialekt (I'm a sucker for english speakers hahah). Maten var sjukt god, och där fanns så mycket olika ställen att välja på. Käkade till exempel på ett indiskt ställe en dag, och det var så goda och annorlunda smaker. Yum! Vi shoppade en hel del, jag gick särskilt loss på Primark, men jag var tyvärr lite begränsad av att jag bara reste med handbagage. Det gick knappt att stänga väskan på hemvägen hahah. På lördagen gick vi ut, men då vi dröjde oss kvar på förfesten lite väl länge så stängde i stort sett alla pubar samtidigt som vi kom dit. Blev bokstavligen talat hejdade i dörren på tre ställen för att de stängde "just då". Nåväl, vi drog vidare och hittade till slut ett ställe som släppte in oss. Före oss i kön stod två par som dock blev bortvinkade.. Konstigt, men jaja vi kom ju in. Väl inne står där några killar och kyssar varandra, inget konstigt, fortsätter kolla runt, ser några andra gay-par. Hm.. Visade sig att vi kommit till en gay-och transbar hahah. Gillar att vi blev insläppta xD Där var jättetrevligt men vi drog vidare efter ett tag. Rolig kväll! Mådde sådär dagen efter men då gick vi till en tysk julmarknad, och käkade middag på en pub. Hade verkligen en riktigt bra helg och är lite sugen på att åka dit igen i januari, vi får se :P
 
Ha det bra nu alla, kram. ILYRIF