fridaakaferide

-Love me, leave me!

Kom änglar

Kategori:

Sitter i mörkret och lyssnar på Lars Winnerbäcks "Kom änglar". Underbar låt, som jag har lyssnat på så många gånger. Vissa låtar blir man aldrig riktigt trött på. När jag gick på Söderport så köpte jag en begagnad ipod. Jag var inte så teknisk (är fortfarande inte med apple-produkter haha) och hade ingen aning om hur man lade in nya låtar. Det vägrade fungera. Som tur var så hade den förra ägaren bra smak, och där fick jag först bekantskap med denna låt. Jag minns att jag gick runt en sen kväll på Gamlegården och lyssnade på denna på repeat medan jag gungade. Själv men inte ensam. Som så ofta.
 
Om ca 48 timmar är vi på väg till flygplatsen. Japp, räknar timmarna nu haha. Nerverna börjar dock göra sitt, och jag tänker på allt som kan hända. Jag gillar inte direkt att flyga.. Jag kan tycka att det är härligt att titta ner på jorden och se hur litet allt är, att flyga ovanför molnen och bara fascineras, men nej.. Jag får alltid för mig att jag kommer dö. Detta kanske låter makabert, men sedan pappa dog känns det dock inte lika läskigt. Ungefär som att om jag dör så får jag träffa honom igen. Men jag vill inte dö så det är ju inte det det handlar om, mer att jag inte är lika rädd för döden. Hörde ett uttryck: Så länge du lever är du inte död, och när du är död lever du inte längre. Så jävla logiskt, men den tanken lugnar mig. 
Gillar fortfarande inte att flyga dock hahah, får alltid så förbannat ont i öronen. Tryckutjämnar och tuggar tuggummi som en galning men fan alltså, inget fungerar. Jag gillar inte heller att vara borta från hundarna. Nu ska Riffe inte resa förrän några dagar efter mig så de behöver inte vara borta många nätter men ändå. Något med att de inte är hemma gör mig alltid orolig att något ska hända dem, fast jag vet att Pillan tar bra hand om dem. Och tänk så händer det något med Riffe när han reser? De ska ju landa i Makedonien o sen ta en taxi till gränsen, tänk så rövar någon bort dem? (JA, jag inser att jag är dramatisk). Tänk så... Nej. Jag oroar mig alldeles för mycket för saker jag ändå inte kan påverka. Det blir alltid värre inför en resa så borde vara van haha.
 
Nu började Håkan Hellström sjunga istället. Ännu en underbar artist. Mm.. Älskar att bara sitta här med musik i öronen! Har laddat ner en lång låtlista på spotify till offline-läget så jag o syrran kan spela på balkongen på Kreta. Härligt.
 
BOKTIPS: Wallbanger av Alice Clayton. Läs den! Så jävla bra hahah, typ chic lit, men originell och rolig som fan.
 
Nej, ha det bra alla. Kram på er.
 
ILYRIF
 
-God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can, and wisdom to know the difference.