fridaakaferide

-Love me, leave me!

Mänsklig napp

Kategori:

Ja.. jag känner mig iallafall som en mänsklig napp en stor del av tiden just nu haha. Elise vill för det mesta sova med maten i munnen så att säga, och det gör mig ganska låst xD. Så just nu ligger hon och sover och jag surfar rundor på mobilen. Ibland försöker jag smyga härifrån men det slutar för det mesta med att hon vaknat innan jag ens hunnit ut ur rummet så oftast ligger jag helt enkelt kvar.
 
Idag har vi köpt en ny barnvagn! Vi hade redan en men vi upptäckte att sittdelen var möglig så vi ville inte använda den. Det blev en Emmaljunga super viking! Än så länge är jag jättenöjd. Galet hur man kan bli så nördig med barnvagnar och andra bebissaker, kanske så vissa känner med bilar? Jag har ju definitivt bättre koll på barnkläder och barnvagnar än olika bilmärken om man säger så ^^. 
 
Det är så roligt att se mer och mer personlighet i Elise. Hon börjar kunna visa tydligt vad hon gillar och ogillar och det är spännande att se vad det ska bli av denna lilla människa <3
 
Ikväll ska vi se Game of Thrones! Som vi väntat och längtat! Har laddat upp med lösgodis, men vill vänta tills Elise lagt sig för kvällen så vi förhoppningsvis kan titta ostört :P wish us luck!
 
Kramar