fridaakaferide

-Love me, leave me!

Pang i betongen

Kategori:

Hejsan!
 
Då har jag börjat skolan ordentligt och det känns faktiskt jävligt bra. Kursen vi har nu, psykiatri, är riktigt intressant och föreläsningarna går snabbt förbi. Kanske en del av det beror på att jag inte kan titta efter vad klockan är hela tiden, då jag tappade min älskade S3:a i betongen häromdagen :/ Jag hade varit ute med Pillan och en till tjej som heter Louise, i Hässleholm. Kvällen var skitrolig, tjejsnack och sedan lite dansande på Harrys. När det var dags för mig att ta tåget hem kan jag möjligtvis ha varit liiiite tipsy och det gick inte förenligt med att smsa med en hand. Pang i marken, och hela skärmen är nu helt släckt :/ Okej om den hade knäckts eller något, men nej då det syns inte ens på utsidan att den är trasig. Skärmglaset kan man ju byta, men det är nog desto värre att den inte "lyser". Hm. Jaja, jag har nu fått låna en telefon av pappa som jag ska försöka hålla ut med i 6 månader, då jag kan förlänga mitt abonnemang och plocka ut en S5:a. 
 
I natt ska jag jobba. Blev uppringd imorse, och det kändes som en bra idé då haha. Nu, när jag inte ens kunnat sova och vila upp mig i 5 minuter av någon oförklarlig anledning, så känns det inte lika skoj. Men, det är bara att bita ihop. Riffe köpte en halvliters Monster till mig xD I hope it does the trick!
 
Nej, dags att sticka strax! Måste ju skrapa rutorna. Igen. Spelar ju fan ingen roll om man gjorde det för en timme sedan i detta vädret, ny snö och is hela tiden :/ Usch!
 
Ha de bäst, kram.
 
ILYRIF