fridaakaferide

-Love me, leave me!

Lilla Silva

Kategori:

Hej hej.. Silva är borta. Antar och hoppas att hon är i himlen nu. Hon var väl inte världens snällaste alltid men jag tror nog hon platsar där ändå. Litar på att pappa tar hand om henne. Ibland vet jag inte om jag tror på det, att det skulle finnas något efter att vi dör.. men jag vill tro,  för det gör ju det så mycket lättare. Då är ingen borta för evigt. Det är ju en fin tanke, ellerhur? Att vi alla kommer mötas igen. Jag hoppas verkligen att det är så.
 
Silva somnade in lugnt. Hon fick en fin sista dag, vi busade och mös för fullt. Innan vi åkte till veterinären så åkte vi ut på fältet där hon fick vara lös. Silva älskade fältet. Hon rullade sig i det långa gräset och åt en massa köttbullar. Sen var det dags, klockan började närma sig 17. Jag hade en klump i magen men tiden tickade på. Allt gick bra, vi fick ett rum där de hade tänt ett ljus och silva fick ligga på en filt på golvet. Vi satt runt henne. Bes var också med. Silva fick en spruta som gjorde henne lugn och trött. Vi sa farväl och hon fick den sista sprutan. Det gick snabbt. Sen fanns hon inte mer. Rebel kom in efteråt men förstod ingenting, han blev bara glad att se oss trots att vi alla satt o grät för fullt. Jag är ändå glad att han inte reagerade, det hade varit tufft om han uppenbart sörjt henne. 
 
Nu efteråt är Rebel fortfarande sig själv. Eventuellt något lugnare men det kan kanske bero på att jag & Riffe varit dämpade. Det känns fortfarande overkligt att hon är borta och vi saknar henne varje dag.
 
Min lilla tös <3