fridaakaferide

-Love me, leave me!

Time to sleep...

Kategori:

Idag bokade vi tid för att låta Silva somna in. Nästa tisdag kommer det ske. Jag går nu runt med en klump i magen, och tittar på henne hela tiden. Jag måste försöka tänka bort det, för jag vill inte att hon ska bli orolig. Än så länge verkar hon lugn dock, hon är som vanligt. Min lilla fina, ibland lömska, knäppa, söta, mysiga, underbara tös. Det gör ont i hjärtat, och jag vill verkligen inte att tiden ska gå samtidigt som jag bara önskar att det vore över så jag slipper denna våndan. Men nej, denna veckan ska vi göra riktigt härlig för henne med det bästa hon vet.. mat ^^. Inga restriktioner nu inte, nu får hon äta så mycket hon vill.
 
Det är knas på jobbet, med massa konflikter och facket är inblandat, chefen får inte vara på arbetsplatsen, kollegor bildar olika lag mot varandra och allt är bara jobbigt. Jag trivs fortfarande, men jag är orolig för hur det kommer bli och vilka som kommer stanna kvar/sluta. Det känns som att det kommer ske stora förändringar, för om det inte gör det så kommer stämningen vara olidlig. We shall see..
 
Massa saker som förändras, och i stort sett allt till det sämre, känns det som. Jag hade behövt något bra nu! Jag ska snart börja "handleda" Riffe så att han kan övningsköra och kanske äntligen ta körkort. Det kan bli kul, eller livsfarligt, who knows ^^. Haha, nej men det ska bli kul med ett "projekt". 
 
Ska käka nu, ha de fint. Kram
 
ILYRIF, och mina pälsklingar Silva & Rebel <3