fridaakaferide

-Love me, leave me!

Tripawd

Kategori:

Hejsan allihopa!
 
Jag sitter nedbäddad i soffan med Rebel liggandes halvt på mig. Det regnar ute, så det känns rätt att bara jäsa idag. Rebels operation gick bra, och nu har han bara 3 ben. Har inte riktigt vant mig vid det, men det tar väl sin lilla tid för oss båda. Han återhämtade sig bra de första dagarna, framsteg för varje timme. Han började skutta runt här hemma, åt och drack bättre o bättre, och allt verkade gå bra. Tyvärr så fick han en infektion nära såret, och vi fick åka till till djursjukhuset i Helsingborg igen i fredags. Där fick han ligga i 2 dygn med antibiotika, men nu är han äntligen hemma. En set-back i själva återhämtningen, men nu går det framåt igen. Han är ganska trött, och orkar inte långa promenader än, men det är okej. Vi tar det lugnt och myser istället. Imorgon ska vi till veterinären för att se ifall de tycker såret ser bättre ut, och jag tog mig en titt idag.. Mycket finare än innan vi åkte in i alla fall, så håll tummarna :)
 
Jag stannade hemma från Kosovo, om ni inte förstod det :P Det kändes sisådär att se Riffe packa och förbereda sig, och själv inte kunna åka men en titt på Rebel sa att det var värt det. Han blev ju dessutom sjuk och behövde åka in, så det var jävligt skönt att jag kunde ta hand om honom då. 
 
Nu ska jag snart käka lite, sen blir det mys med en bok tills Paradise Hotel börjar ^^ Jävla trams, som jag bara måste se haha. Ha det fint, kram.
 
ILYRIF, saknar dig!