fridaakaferide

-Love me, leave me!

Att bara finnas är skönt.

Kategori: Allmänt

Hej! Mina ögon svider, vet inte om det är sömnen som smyger sig på mig men det vore konstigt med tanke på att jag har sovit halva dagen. Kanske håller på att bli sjuk, har lite svulla lymfknutor så nåt virus är det väl som spökar i kroppen. Hade ju varit lite trist o bli sjuk nu dock, eller ja, det är det alltid, men just nu när vi har så underbart väder hela tiden :)

Var o jobbade innan, det var kul, snackade massa skit med Hawaa o sen bar det av till ICA där jag fastnade ett tag för de har gjort om och flyttat en massa grejer så det tog lite tid o hitta allt jag skulle ha plus att de hade fått in en massa intressanta "skönhets"-produkter som jag var tvungen att kika på. Köpte dock inget. Det enda jag behöver i den vägen just nu är en ny foundation fast egentligen kanske jag tar o skippar det, har klarat mig ganska bra utan nu i några månader xD Skönt faktiskt.

Läser för fullt om dagarna. Är på bok nummer 20 i en serie om 25 böcker så det börjar närma sig slutet :P Spännande men synd, vill inte riktigt att de ska ta slut men så är det alltid.

Ser framemot fredag! Då är det den sista dagen på mina kurser och allt ska vara inlämnat o färdigt. Ser dock inte framemot dagarna innan fredag haha :P Har mycket att göra. Men inte ikväll!

Nej, nu ska jag fixa mig nåt gott o snacka på o sen blir det filmmys. Ha de bäst, kram!

ILYRIF