fridaakaferide

-Love me, leave me!

Jag är lat o trött! ALLTID!

Kategori: Allmänt

Hej hej gott folk. Fan vad jag känner mig dålig! Inte sjuk eller så, utan allmänt som en kass människa. Jag gör ingenting om dagarna förutom saker som jag vill göra, och nu har jag ju börjat gå till Folkuniversitetet varje tisdag och onsdag men jag ORKAR INTE!! Hur fan kan man inte palla det? Jag känner mig så trött hela tiden fastän jag sover mycket. Tror jag ska prata med någon kurator eller något, kanske kan få sömntabletter eller nåt? I dunno, har aldrig testat på det liksom så jag vet inte ens om det fungerar!

På lördag (1 maj, sommaren är nära!! wiiie), ska jag träffa tjejerna, och jag gissar på att det bara blir Josefine o Cecilia för Gabbi o Josefin kunde nog inte. Inte helt ovanligt, men men. Blir väl så när alla lever olika liv. Men det ska bli kul att träffa Josefine o Cecilia iaf! Väldigt kul =) Va längesen nu.

Jag vill färga håret ljusare, så jag köpte en jävla hårfärg för 109 kr men det blev inte någon skillnad alls!!! Fyfan för Garnier Nutrisse, det är den som hon Pernilla Wahlgren gör reklam för. Buuuu. Den va jättedålig :S =/

Riffe fyller år snart, det ska bli skoj att fira honom. Önskar bara att man hade haft lite mer pengar att fira för :P Hade underlättat om jag hade fått jobbet på Hildes Kennel igen, hon sa nämligen att hon behövde någon den 7, 8 maj. Men hon har inte hört av sig .. Hon har inte ens skickat resten av pengarna hon är skyldig mig. Skumt! Känns dumt att ringa o fråga om det dock men måste väl göra det snart. Hon får några dagar till på sig!

Ska gå o lägga mig i soffan nu. Lata lata jag. Ha de bra. Kramis!

Kyssar Riffe! Jag älskar dig honey bunny <3