fridaakaferide

-Love me, leave me!

2 dagar kvar!! :P

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att mobilen ska röra sig.. Det gjorde den nu också haha. Läskigt sådant.

2 dagar kvar nu, inte ens det typ.. 44 timmar bara :) Hihi. Skoj skoj. Får en hel del flytthjälp och det är ju bra. Hoppas det går snabbt, vill bara flytta in så snabbt som möjligt haha.

Sitter ensam hemma. Pappa skjutsar syrran o några andra av hennes kompisar först runt i stan o till maxi o sen till Arkelstorp. Orka det stället men men haha. Så jag sitter här, lyssnar på musik. Vill röka, men pallar inte gå ner o om jag går ut o röker på balkongen kommer det lukta ett tag här inne o det kommer göra papsen sur ihjäl. Han har fattat att jag röker och så, men det är inget vi snackar om. O om han frågar säger jag nej, haha ganska löjligt men ja haha :P

Vet inte riktigt vad som ske skall ikväll. Kommer nog träffa Riffe iallafall och det är ju kul :) Vi vet inte vad vi ska hitta på dock.. Finns inte alltför mycket att göra i denna staden =/ Alternativen är antingen för dyra, tråkiga eller omöjliga haha. Vi får tänka på saken.

-Haven't I always loved you?

Sitter och kollar på "tatueringen" på min handled. Blir glad och ledsen samtidigt. Snälla säg att du älskar mig också.. Får man ens be om det? Jag vet inte.. Krama mig.

Snackade nyss med filuren Jusufi. Kanske blir Bajjan ikväll. Det är iallafall ett alternativ haha.

Ska nog plugga lite till FN-rollspelet nästa vecka nu.

Hejdå! / Frida

Kyssar på dig. Vill krama om dig. <3