fridaakaferide

-Love me, leave me!

Ensam! Men ja.. Jag mår fint :)

Kategori: Allmänt

Är smått alkoholiserad o det känns bra. Haha. Kvällen kommer spenderas ensam med Silva som enda sällskapet, och antagligen med lite sprit o film. Mahahaha jag låter verkligen som en alkoholist utan vänner. Nää.. Alkoholist är jag inte och det är förhoppningsvis det sista jag kommer bli. Det andra vetifan med asså.. Förlåt om inlägget blir flummigt men ja..

Riffe o några av hans vänner va nyss här o förfestade men nu har de dragit in till stan för party party. Hoppas de får en rolig kväll. Jag drack lite med dem, därav mitt flummiga tillstånd.

Vet inte riktigt vad jag ska se för en film? Tror det blir en komedi, är på bra humör så varför förstöra det med nån deppig dramafilm liksom? haha.

Skolan går bajs. Jag går inte dit. Jag var där både i onsdags o i torsdags men saker kom emellan så det sket sig ändå. Jag har iallafall sökt till högskolan o det känns nice =) Hoppas man kommer in! Jag vill bli mattelärare. Har varit en dröm för mig länge.. Har också börjat fundera på att bli sjuksköterska.. Får se =)

Känns som om Riffe är den enda ljuspunkten i mitt liv just nu. Tacka gud för att jag har honom asså. Älskar dig baby! Vännerna o skolan går som sagt bara nedåt. Önskar att allt vore som förr. Utan problem o saker som komplicerar. Saknar er tjejer, saknar det som det var förr.

Lyssnar på Rebel a.k.a Unikkatil haha. Försöker lära mig en låt utantill. Lite svårt eftersom det är en snabb rapplåt på albanska men ändå :D hahah.

Ska ladda hem nån film nu. Ha de fint vi hörs o allt det där. Pusshaj

KYSSAR RIFFE <3 Du är den enda stjärnan på min himmel <3