fridaakaferide

-Love me, leave me!

Någon vill inte sova

Kategori:

Jag är ganska trött men Elise vill inte sova riktigt än. Vanligtvis sover hon vid denna tiden men inte idag ^^. Det enda som passar lilla fröken just nu är att ligga på mage och suga på mitt lillfinger så ja, här sitter vi haha.
 
Riffe har börjat jobba igen nu efter ca 7 veckors föräldraledighet. Jag är jätteglad att vi bestämde oss för att göra såhär, det har varit riktigt skönt att ha honom hemma med oss denna första tiden. Nu känner jag mig mycket tryggare med allt kring Elise o det känns helt okej att han börjar jobba igen. Självklart är vissa saker mer omständigt när man är själv med henne men det hade det varit om han så hade varit hemma från jobbet i 1 år. 
 
Jag älskar att våren är här och jag längtar till sommaren nu. Ge mig lite värme tack! Jag är lite osäker på hur det kommer funka att ta med Elise till havet till exempel men förhoppningsvis kan det gå bra om man planerar lite :P hade varit så härligt att ligga med henne i skuggan och bara njuta... Om det inte funkar så går trädgården också bra, ge mig värme hursom :P
 
Nu har Elise somnat så jag tror att jag ska försöka lägga henne nu. Natti natti <3
 
ILYRIF