fridaakaferide

-Love me, leave me!

Alone again

Kategori: Allmänt

Alone again! Tjejerna har varit här o kvällen har varit väldigt rolig :) Vi började med lite klipp på youtube från Fråga Bertil. Stackaren är störd men jag dog av skratt när han stack ihjäl hamstern hahah usch! Sen gick vi till Netto, o efter det käkade vi pizza på Linje =) Mumsigt men Silva åt mer än jag haha. Blev mätt otroligt snabbt idag, antar att det berodde på bearnesåsen.. Testade iallafall en "ny" pizza. Toronto =) Den va nice, men baconet var alldeles för mjukt stekt för min smak. Om det ens var stekt? Kändes inte så!

Sen blev det en hel del avsnitt av vänner, dock inte så många som vi hade planerat för vi satte på "Allt flyter" istället. Den var rolig faktiskt :P Sen snackade vi o hade oss, mys på det! Jag ska nog sätta igång den där kärleksfilmen som det var menat att jag skulle se igår (det blev inte av, jag somnade) o poppa lite popcorn, för det glömde vi jävlar i göra innan ikväll haha.

Pratade lite med Riffe innan. Blev lite missförstånd o dålig timing men men. Önskar att han hade hört av sig igen ikväll, för det där räckte inte! Saknar honom så otroligt mycket. Konstigt hur allt kan ändras bara för att en person ger sig av. Natten känns mörkare, dygnet längre, allt känns sämre! Du betyder så mycket för mig Riffe! Wish u were here!

Ska kolla filmen nu I thiiink. Pusselipuss.

Kyssar på dig Mr Rifat Jusufi! / Bara Din <3