fridaakaferide

-Love me, leave me!

=) Hejdå Cecil!

Kategori: Allmänt

Jaha ja, ikväll är det alltså tjejkväll o jag ska sticka om en timme.. Har inte direkt gjort vid mig, men är färdigduschad o allt sånt där så det är mest kläder som är problemet xD haha. Nu ska jag iallafall ta mig en cigg o sen bestämma mig för vad jag ska ha på mig. Sen slöar jag väl tills precis en minut innan bussen går o sen springer jag. Låter som jag i ett nötskal iaf :P Nej, får försöka vara i tid till bussen idag.

Har jätteont i knäet :( Fattar verkligen inte varför. Trodde bara gamlingar ojjade sig över sånt xD.. Nåja, jag är ju äldre än jag någonsin varit så :P

Ska bli så skoj ikväll =) !!

Brb ska mata djuren.

Sååå.. Tillbaka. Silva äter som fan nu, det är bara några veckor kvar tills storken anländer :P Jag gissar på att valparna kommer den 18e. Haha vi har tillomed slått vad, jag tror den 18e, Riffe den 19e o Eddy den 20e. 50 kr var i potten :D haha.

Jag blev också hungrig när jag öppnade kylskåpet så jag fixade till en grillmacka som ligger i grillmacksmojängen nu =) Muuuums. Önskar att vi hade haft något att dricka till bara =/ men men, man kan inte få allt här i världen!

Ska kolla lite kläder nu. Ha det finast, pussokram.

Kyssar på bara dig Riffe <3