fridaakaferide

-Love me, leave me!

FEST?

Kategori: Allmänt

Ja.. Då är klockan snart 2 på natten o folket är på väg hit från Karlskrona. ILLA! Lite sent för att börja festa, Riffe är trött som fan. Sorgligt nog är jag fortfarande på G o jag önskar att klockan inte vore så mycket. Känns trisst som fan! Hatar när man ser fram emot något som sen bara blir bajs.

Bes o Pillan var här o gick hem för en stund sen. Vi spelade Chicago. I won :P ! Haha måste skryta lite.

De har målat alla rum förutom sovrummet nu. Det får vänta tills på måndag =) Det var bra, för annars hade vår säng varit täckt av plats hela helgen o det är ett stort minus så länge man inte är sängvätare. Vet inte var det kom ifrån men men ^^ :P Haha. Det är iallafall skitsnyggt här hemma nu! Är jävligt nöjd!

VET NI VAD???!!! Lie-mannen var på vårt fönster igår :S Imman formades till en figur med luva som höll en lie i handen. ILLA :S . Skitläskigt, så Riffe höll om mig o efter ett tag vände vid oss om, då är den jäveln på väggen. Månen lös in genom fönstret o projicerade en ännu större o ännu mer liknande lie-man på väggen. Jätteläskigt!!!!! Sen gick Riffe upp o kletade ut imman med handen.. Borta. MEN tror ni inte att han kom tillbaka efter typ en halvtimme, fast med en lie som nu såg ut som ett frågetecken. CREEEEEEPYYYY! Det hade ni alla tyckt! Sådetså ^^ Haha. Nej men det var sjukt, o det är nog svårt o tro om man inte såg det själv.

Ska försöka hålla Riffe vaken nu för han somnar nog annars. Haha han är urgullig.

Förresten! Var med Josefine idag på stan. Väldigt trevligt, vi käkade på Bunna o sen blev det blom-jakt på torget o stan. Lite Indiska-besök också. Väldigt nice, o jag ser fram emot nästa fredag då det blir party party :P 

Ha de bäst, sov sött! Pussokram

Kyssssar älsklingen min <3 Tack för att du håller om mig när jag är rädd :P <3