fridaakaferide

-Love me, leave me!

Vädervarning

Kategori:

Hej hej gott folk!
 
Jag har jobbat sedan i torsdags, och är nu äntligen ledig i 2 dygn. Det känns otroligt skönt. Vad jag ska göra med min lediga tid? Njuta av värmen så klart! Det blir med största sannolikhet stranden imorgon. Åh, har inte badat i Sverige i år ännu, så det ska bli riktigt underbart. Förrhoppningsvis fryser jag inte tårna av mig, men gör jag det så får det vara värt det för det går fan inte att vara ute i denna värmen utan att svalka sig. Fick en vädervarning från SMHI idag på jobbet, minst 26 grader i 3 dagar i följd. Mmm... :)
 
Jag har huvudvärk. Tror det är för att man dricker för lite. Borde verkligen bli bättre på det där! Samma sak varje sommar. Aja, sitter och smuttar på en Mer nu och har tagit en tablett så ska nog överleva.
 
Fan vad jag ser fram emot semestern. Den 13 augusti jobbar jag sista passet för sommaren, så det är ju inte sååå värst länge till. (Tänk positivt)
 
Vi ska ju antagligen till Kosovo, beroende på hur det blir med Rebel. Men oavsett hur det blir med det, så vill jag fan åka på ännu en semester i höst. Har inte riktigt bestämt mig för var, men livet känns bara så kort, så det verkar dumt att kunna åka men inte göra det. Kanske USA, eller så blir det Thailand i vinter. Eller Turkiet, om vi känner för att vara någorlunda ekonomiska. Vi får se. Drömmer mig iväg redan nu!
Utsikt från en restaurang i Side, Turkiet i år.
 
 
 
Nej.. Nu ska jag läsa lite. Ha det fint. Kram
 
ILYRIF